Fattar ingenting

Måste berätta om ett telefonsamtal som jag fick idag. Jag har sökt extrajobb via ett företag. Det var faktiskt så att det här företag kontaktade mig och föreslog att jag skulle söka tjänsten. Förra veckan var jag där på intervju och det gick bra. Och nu ringer dem och berättar det de har dåliga nyheter: praktik räknas inte som sysselsättning och ett villkor för att bli anställd var att ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Jag blev riktigt förvånad, arg,besviken och ledsen! Hur fan kan praktik inte räknas som sysselsättning när det till och med via AF som jag har praktikplatsen?! Vill dom inte att folk ska jobba eller? Tydligen inte. Jag frågade varför det var såhär och kvinnan från företaget svarande bara att det stod i nåt avtal och att det som krävs för att bli anställd är studier eller ett deltidsjobb. Jag förstår inte hur det kan vara såhär, hur det ens är möjligt! Jag vill inget hellre än att jobba och nu får jag inte. Jag jobbar för fan gratis nu heltid med enbart pengar från försäkringskassan. Aaaaaaaaaaarrrrrrrh!
 
Jag är så trött på motgångar. Det vill aldrig funka riktigt på något sätt, varken karriär eller privatliv. Vad har jag gjort som förtjänat detta? Måste ha vart ond i ett tidigare liv och blir straffad nu? Jag kämpar och kämpar för att må bra och för att göra något meningsfullt, men livet älskar att jävlas med mig. Ändå tänker jag positivt; att jag har det bra trots allt. Det finns alltid de som har det värre.

Kul kul

 
Är hemma idag pga ont i halsen och det är inte så bra att vara nära små bebisar då. 
 
Jag har kollat igenom gamla bilder och fy fasiken hur man såg ut och klädde sig! Haha, borde vara olagligt att gå ut så och ni i efterhand fattar jag inte hur min mamma ens tillät det. 😁 
 
Jag ska plugga inför högskoleprovet och sedan gå på möte med volontärgruppen. Det är väl det som står på schemat idag, ingen träning pga min fuckade hals 😞🔫  sen ska jag försöka få hut nån kompis att hålla mig sällskap, är väldigt uttråkad. 
 
 
 

You've had a bad day...

..Ja, det kan man verkligen säga att jag har haft hittills! Började med att vakna med ont i halsen = ingen träning. Jag var förövrigt väldigt ledsen och nere, tänkte på allt som jag inte borde tänka på och började noja en massa. Kände på mig redan då att den här dagen inte skulle bli bra. Jag kom till BB och det första som strular är beställningen till köket som jag gör varje dag. Vi hade nämligen inte fått varor och det var nästan slut på allting. Jag ringde till köket och tjatade till mig det viktigaste och frågade varför vi inte fått några varor. De sa att beställningen inte blivit skickad, att jag måste ha glömt att trycka på "spara" i datorn.. så ja, det var alltså mitt fel. Inte blir det bättre när en i personalen kommenterar bristen på varor idag och under helgen. Tror det inte var hennes mening att dumförklara mig, men det var så jag tog det.
Hela förmiddagen var annars lugn vilket gav mig tid att tänka på det som jag inte borde tänka på samtidigt som jag började känna mig febrig. Vid lunch skickade de hem mig för det syntes tydligen att jag inte mådde bra. Så nu är jag hemma och ska vila.