Stadsfest deluxe

Stadsfesten är i full gång på stan, verkar som att minst halva Gävle är där för att åka karusell, äta langos och köpa godis. Marknad eller festival när den är som bäst. Jag fick se ett väldigt extraordinärt uppträdande när jag satt och käkade pizza med två kompisar. De presenterades som en thailändsk dansgrupp och alla förväntade sig sån där klassik fin dans som de har i Thailand. Och visst steg en grupp söta tjejer upp på scenen. Sen började det extraordinära helvetet. Tjejerna började med att jucka mot publiken och sedan stå där och vifta med händerna lite lamt. Som att de inte riktigt visste vad de skulle göra. Jag trodde seriöst att det hela var ett skämt och att de sedan skulle börja dansa seriöst. Men det blev värre. Mer och mer juck mot varandra och publiken samt såna där rörelser som betyder att man har en köttflöjt i munnen. Ännu mera juckjuck och händer i underlivet. En av dansarna mimade med i låten som pågick i 25 min. Tänk er det, 25 min av juckande och humhum-sugande på scen. Det var pinsamt och sorgligt att se, jag skämdes för deras skull. 
Efter detta ovanliga uppträdande var jag kaffesugen och behövde återhämta mig från showen med en tiramisu. Vi tog sedan en runda på stan där många var lite väl runda om fötterna.  Är det stadsfest så är det. 
 
Nu ska jag blunda och låta sömnen ta över och försöka få bort bilderna av dansshowen från näthinnan. Nattinattnatt. 
 
 

Nails by Am

Kände för att göra mina nude/natural nails lite roligare och målade därför på ett random mönster. Tycker själv att det blev bra och är nöjd! 
 

Katter, fransar och Gandalf

Vilken mysig dag jag har haft. Först sovmorgon sen städa och dona hemma så det blev riktigt fint. Älskar när det är nystädat och den där fräscha doften i luften! Sen drog jag hem till världens finaste vän för en god lunch och instruktioner för hennes katter som jag ska vara kattvakt åt kommande vecka. Jag spelade även Pokémonspel för första gången i mitt liv och vann! 
 
Efter det gick jag till salongen Handsome och fick fransarna fixade. Den som uppfunnit fransförlängning borde få Nobelpriset och utses till geni.
När man har så fina fransar måste man självklart ut och glida lite och visa upp dem för allmänheten så därför tog jag en promenad i parken. Eller det var för att få motion -också. Nu ska jag titta på tv innan sovdags, tittar på Frodo, Gandalf och gänget. Undrar om de skulle gilla min outfit och fransar?